Tovább fokozzuk az élményt! Digitális műholdas TV és HD csatornák

UPC Direct

 

Hivatalos forgalmazó

UPC Direct

A UPC Direct már hosszú évek óta az Önök és televíziójuk szolgálatában áll. Eljuttatja otthonukba a műholdas televíziózás egy új dimenzióját, hogy a tévézés minden eddiginél gazdagabb élményt nyújthasson az egész családnak.

HD csatornáink kristálytiszta képminőséget, széles csatornaválasztékunk változatosságot, míg digitális videórögzítő funkciónk (DVR) tervezhetőbb televíziózást biztosít az Önök számára.

Több mint 100 kiváló minőségű digitális csatornát kínálunk önnek. Széleskörű csomag-választékunkat tematikailag úgy állítottuk össze, hogy az egész családnak örömet szerezzünk. A szórakoztató csatornák a film-, rajzfilm-, dokumentumfilm-csatornáktól az életmód- és zenei csatornákig terjednek.

Miért a UPC Direct?

N

Felhőtlen szórakozás

A UPC Direct 2000 óta töretlen lelkesedéssel biztosítja a felhőtlen szórakozást. Az elmúlt 5 évben sikerült megduplázni csatornakínálatunkat.

N

Bárhol az országban

A UPC Direct minőségi szolgáltatást kínál az ország teljes területén. A magas lefedettséget nyújtó műholdas technológiának köszönhetően szolgáltatásaink az ország azon részein is elérhetők, ahol hiányzik a helyi műszaki infrastruktúra, vagy korlátozott elérhetőségű, árnyékolt területek találhatók.

N

Akár 4 TV készüléken

Ha Ön egyszerre több televíziókészüléken szeretné igénybe venni a műholdas TV szolgáltatást, ezt könnyedén megteheti további smart kártya és mediaboxok igénylésével.

Gyors és professzionális üzembe helyezés

 A UPC Direct szolgáltatások beüzemelését mint professzionális, hivatalos forgalmazó biztosítjuk. Bárhol az országban vállaljuk a UPC Direct szolgáltatásainak eladását és telepítését önnek, üzembe helyezzük a műholdas berendezést az ágazati szabványoknak megfelelően, valamint alapképzésben részesítjük Önt, hogy könnyedén tudja majd használni az új tévészolgáltatást. 

Válogasson kedvére kedvenc filmei, műsorai között

A legjobb mozifilmekre, a legújabb hollywoodi sorozatokra, kalandfilmekre, dokumentumfilmekre, hírműsorokra, főzős műsorokra vagy az HBO filmjeire kíváncsi? Nálunk kedvére válogathat a csatornák széles kínálatából. Akár alapcsomagjaink, akár prémium ajánlataink közül választ, nálunk biztosan megtalálja legkedveltebb műsorait.

A parabolatányér – fordítsa műholdunk irányába

A műholdas tévé a műhold felé irányított (0.8° nyugati irány) kültéri parabola antenna által közvetlenül befogott jelek révén működik. Ezért nincs szükség különleges infrastruktúrára a ház vagy tömbház szomszédságában. Egyszerűen csatlakoztassa a parabola antennát a műholdas vevőhöz, majd a kábelt a tévékészülékhez. Ez minden! A műholdas televíziózáshoz mindössze egy kis méretű (legalább 60 cm széles) antennára lesz szüksége. A UPC Direct a helyi hivatalos szerelőkkel együttműködve olyan szakszerű szolgáltatásokat nyújt a a berendezések üzembe helyezéséreamelyek megkönnyítik az Ön számára, hogy a mi szolgáltatásunk mellett döntsön.

Legyen Öné a leggyorsabban

a legnagyszerűbb TV élmény a környéken

 

Digitális műholdas TV & HD csatornák

 06 30 623 23 23

Internetes csomagokról érdeklődjön munkatársunknál.